Rend mig i underholdningen!!!

Paradise Hotel, Big Brother, Mig og min mor, For lækker til love, Divaer i junglen...

Fordummende Tv siger nogen, god underholdning siger andre.

Jeg faldt lige over den her artikel. Og så blev jeg faktisk en lille smule ked af det. Ked af det fordi jeg ikke forstår! Jeg forstår ikke, hvad det er, der får mennesker til at udstille sig selv for deres dumhed. At udstille sig bare for at udstille sig...

Når den kære Amalie udtaler: 

"Jeg er jo vant til at blive udstillet på det dummeste, så for mig er det intet. Jeg er sådan lidt, det kunne have været værre. Jeg griner bare af det."

Så ved jeg ikke om jeg skal grine eller græde! Og pigebarnet fortsætter:

"Når jeg er på tv, er jeg jo vant til, at det er mit eget program. Det er helt anderledes at se et program, hvor der skal være plads til andre. Når jeg ser det, tænker jeg, at jeg vil se noget mere med mig selv. Det bliver lidt kedeligt, og jeg tænker 'kom nu med noget mere mig', fordi jeg er vant til at se på mig selv(...)"

Det kan godt være, det bare er mig, men jeg kan ikke lade være med at være bekymret. Jo, selvfølgelig er det pigebarnet selv, der har valgt at udstille sig. Og hun er øjensynligt helt tilfreds med den status, hun har fået. Men hvad pokker er det, der får hende (og en helt masse andre mennsker) til at have et så voldsomt behov for at blive set, at det er lige meget, hvad de bliver set  for?

Jeg vil alle dage hellere se på nogle mennesker, der er gode til det de gør. Mennesker der har et talent og en viden, som jeg kan lære noget af. 

Om du, kære læser, synes det er god underholdning skal jeg ikke blande mig i. Jeg skal da også gerne være den første til at indrømme, at jeg da også har moret mig kosteligt over Amalie og hendes "sprogblomster".

Men jeg kan altså ikke lade være med at blive en lille smule ked af det, når helt små børn på spørgsmålet: "Hvad vil du være når du bliver stor?" svarer: "Kendt!"

Kendt for hvad? For at sige rigtig dumme ting? For at få lavet silikonebryster sammen med din mor? For at drikke dig fuld og kneppe for åben skærm?

Der må være andet og mere til underholdningen...

Amen!!!

Kommentarer

  1. Det er intet mindre end uhyrligt og uhyggeligt!Indhold, indhold, indhold!

    SvarSlet

Send en kommentar