Verdens bedste mor?

Er jeg mon den eneste, der har bidt mærke i den? Den der fordømte reklame hvor mor, meget træt og opgivende, putter sit barn, sukker dybt, går ud i køkkenet og begynder at vaske op og gøre rent, stadig meget opgivende og træt - Og alt sammen i høje hæle.
Endelig kan hun smide sig i sofaen, hun er tydeligt udpint og lige ved at græde... Da hun pludselig finder en tegning, som barnet har lavet. Den forestiller mor, der står i køkkenet og vasker op med teksten "verdens bedste mor". Ih hvor bliver mor glad! Hun smiler, mens en speak fortæller os, at vil vi gøre mor endnu mere glad på mors dag, så skal vi købe den og den uro fra Georg Jensen...

Ih, hvor er mor dygtig. Hun klarer alting helt selv. Hun bærer hele verden på sine skuldre. Men øv altså...!!!

 • Hvorfor er mor så bange for ikke at slå til? 
 • Hvorfor skal hun leve under sådan et forventningspres? 
 • Hvorfor er hun dømt til et liv med mørke rande under øjnene og et barn, der kun kan huske en træt mor, der altid havde for travlt til at være til stede?
 • Og hvorfor filan synes hun, at det er nødvendigt at vaske op i høje hæle?

Mor, for pokker(!): Ta' den med ro, smid skoene, start en pudekamp, træk vejret og lad den skide opvask være opvask, bare engang imellem...

Kommentarer

 1. Findes der ikke en far?!

  SvarSlet
  Svar
  1. Se, det tænkte jeg sjovt nok også... Men i følge den her reklame, er mor alene i verden. Stakkels mor!

   Slet
 2. Og hvorfor fan... er hun sådan en martyr!! Tag opvasken -eller lad den stå. Hvis du tager den, så lad være at tude imens!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Og hvorfor skal reklamen forherlige det martyrium??? Jeg bliver mere og mere vred når jeg ser den reklame... Grrrr....!!!

   Slet

Send en kommentar