We'll meet again...

Jeg var faktisk gået hen og blevet lidt træt. Træt af Århus (Nej, undskyld: Aarhus!). 

Jeg ved sgu ikke hvorfor. Jeg er måske bare en rastløs sjæl, der gerne skal skifte ham, hjem og omgivelser lidt oftere end de fleste.

Men jeg var begyndt at bilde mig selv ind, at Århus var en død sild, en by der var gået i stå, et limbo-land uden udfordringer og nye overraskelser.

Så jeg sagde min lille kollegielejlighed op, pakkede alle mine ting sammen, deponerede dem i BoxIt og begyndte for alvor at lede efter en lejlighed i København.

Men hvad sker der så? Århus slår da bare igen.

Minder mig om: 


Alle de mange hyggelige og hemmelige hjørner og kringelkroge jeg kommer til at savne... (Psst... Her er vi i byttebiksen lige overfor Løve's Bog - og Vincafe)

Hvor meget humor du i virkeligheden har, kære Århus. (Her den store tavle på Store Torv, hvor man under Festugen kunne skrive, hvad man drømmer om at nå, før man dør... Gad egentlig godt at vide, om det overhovedet er muligt at planke og have sex på samme tid?!)

Hvor meget jeg elsker god sushi med de bedste venner

Hvor uendelig lidt der skal til, før du får mig til at smile...

Jeg kommer altså smadder meget til at savne dig kære Århus. Undskyld jeg ikke så alle dine kvaliteter i tide!

Men nu rejser jeg til København. Slår mig ned på Nørrebro. Men jeg vil altid huske dig.

Og undskyld at jeg spørger, men:

(Store Torv, Festugen 2012)

Kommentarer

  1. Du skal være hjerteligt velkommen på Nørrebronx. Og omend intet slår den første bykærlighed, så er København en dejlig affære ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Mange tak! Jeg glæder mig også som et lille barn til at indlede en affære med dejlige København (Og så bare håbe, at Århus ikke opdager noget...) :-)

      Slet

Send en kommentar