BLAM! - Kristjan Ingimarsson Company...

’BLAM!’ er en actionkomedie om fire kontorarbejdere der keder sig. For at slippe fri af hverdagens ulidelige rutiner opfinder de et spil. Pludselig forvandler arbejdspladsen sig til en verden befolket med superhelte, klassiske filmskurke og aliens fra de vildeste actionfilm. Kristján Ingimarsson Company vandt en Reumert for ’BLAM!’ i 2012 og har siden spillet for fulde huse rundt i verden. Nu er 'BLAM!' tilbage i Danmark i et cirkustelt på Refshaleøen. 

Foto: Steve Ullathorne

Et sted lige midt mellem stunt, parkour, nycirkus og rent blær ligger forestillingen ’BLAM!’. I et gråt og kedeligt kontorlandskab sidder 4 mænd og arbejder. De keder sig og stjæler hinandens blyanter og kaster papirkugler efter hinanden. Men pludselig eskalerer det, når den emsige chef ikke kigger. Og snart udlever de alle deres actionfilmfantasier, den ene mere halsbrækkende scene end den anden. Vi præsenteres for heltene og skurkene i alt fra ’Rambo’ til ’Hulk’ og ’Transformers’ mens vi taber underkæben og bare må huje med de fire og alle deres drengerøvsfantasier. 
Og for alle os der nogensinde har haft verdens kedeligste 9.00 – 16.00 kontorjob, er lysten til at bryde ud af hverdagens kedelige trummerum mere end genkendelig. Det er noget af charmen ved forestillingen, at lige meget hvor sindssygt og halsbrækkende det er, det de fire finder på, er legelysten og fantasien det, der får os til at gispe efter vejret og grine højt. Enkelte steder kan der argumenteres for, at sekvenserne bliver lige lovligt lange, men det ændrer ikke på, at efter 75min. ordløst blærerøvs-BLAM! Sidder vi på tilskuerrækkerne med verdens største smil på. Og tilbage står spørgsmålet, hvordan dælen gør de fire det, aften efter aften, med så stort overskud og karisma? 
’BLAM!’ spiller i cirkustelten EUROPA lige ved Reffen på Refshalevej 167 til d. 3. september 2018 og varer 1t. 15min. uden pause. 

INSTRUKTØR: Kristján Ingimarsson & Simon Boberg IDÉER: Kristján Ingimarsson, Jesper Pedersen SCENOGRAF: Kristian Knudsen LYSDESIGN: Egil Barclay Høgenni Hansen LYDDESIGN: Svend E Kristensen PRODUCENT & ARRANGØR: Kristjan Ingimarsson Company MEDVIRKENDE: Kristján Ingimarsson, Joen Højerslev, Didier Oberlé, Janus Elsig, Anders Skat Henningsen og Eos Karlsson

Kommentarer