DISNEY ON ICE - DREAM BIG - Disney og Feld Entertainment

DISNEY ON ICE er tilbage i Danmark med showet med undertitlen DREAM BIG. Et flot og imponerende sceneshow i en noget uskøn indpakning. 

©Disney

På isen byder Mickey og Minnie indenfor til adskillige uddrag fra kendte Disney universer. Vi møder bl.a. Vaiana, Rapunzel, Aladdin, Ariel og alle hendes søstre. Et flot og imponerende sceneshow, der får børnene til at hvine af fryd. Al sang og tale i forestillingen er på dansk og det er tydeligt, at forestillingen er henvendt til børnene. DREAM BIG (drøm stort) er forestillingens undertitel. Og det gør de så sandelig også på isen. Særligt første del af showet er flot og flydende sat sammen. Anden del bliver unødig lang og kommer desværre til at fremstå lidt som et reklamefremstød for FROST, man ellers skulle mene, har fået rigelig med opmærksomhed. Showet er bedst, når de mange medvirkende fylder isen i formationsdanse, som i COCO og DEN LILLE HAVFRUE. Og at artisterne kan danse på isen iført kæmpe kostumer og masker er virkelig imponerende. Lyden er ikke imponerende og publikumstribunerne er placeret meget langt væk fra selve isen. Men alt i alt lægger DISNEY ON ICE - DREAM BIG op til en stor oplevelse, særligt for de publikummer der er mellem 4 - 12 år. 

©Disney

Men at placere showet i den noget uskønne Ballerup Arena, er ikke ligefrem med til at vække den magi, Disney ellers gerne vil være garant for. Og når man så samtidig bliver mødt at en voldsom salgsmur af alt fra lyssværd, Mickey Mouse ører, candyfloss og popcorn og hvor intet synes at koste under100 kr., kommer det hele desværre til at fremstå lidt klistret. Jeg havde ingen børn med til forestillingen og holdt mit dankort i lommen. Men jeg kan levende forestille mig, hvor dyrt et besøg for en børnefamilie med mor, far og to børn sagtens kan blive. Samtidig opfordrer en højttalerstemme flere gange undervejs til at der kan tages billeder af showet. Og hvis man så påfører sit billede det rigtige hashtag på de sociale medier, kan det være DISNEY ON ICE deler det. Men det hele opvejes af det utrolig flotte sceneshow. Og gad vide om jeg ikke kunne finde på at tage af sted igen næste år, hvis chancen byder sig. Særligt hvis jeg kan overtale et barn til at tage med.  

Kommentarer