MYCELIUM - Anemonen og MYKA

Anemonen og MYKA inviterer de allermindste teaterpublikummer ind til en sansemættet danseforestilling om svampenes forunderlige verden. En oplagt mulighed for at give sin baby en rolig indføring i teatrets magiske verden.  

Foto: Anne Sofie Vermund

MYKA og Anemonen tager publikum med på en sansemættende oplevelsesrejse i danseforestillingen og installationen MYCELIUM. Forestillingen handler om svampenes magiske evner til at skabe forbundethed, omsorg og balance i naturens økosystemer.

På Anemonen er det de mindste gæster der er i fokus i forestillingen MYCELIUM, en danseinstallation for de 2-24 måneder gamle. Babyerne bliver inviteret ind i en rum fuld af bløde gulvtæpper og forunderligt lys, mens de to dansere Kristian Refslund og Joel Fritzon bevæger sig flydende og omfavnende foran de små. Svampe vokser frem paddehatte skyder op. Dansen tager små 20 minutter og derefter inviteres de små til at blive og udforske rummet. 

Foto: Anne Sofie Vermund

Jeg havde selskab af Martha på 14 måneder, der for allerførste gang fik lov at opleve teater specifikt skabt til hendes målgruppe. Og det var hele oplevelsen værd. Det er så nemt for os voksne at ende med at sidde og tolke på både scenografi og bevægelse, men at se en baby interagere med rummet og danserne gav meget mere mening, end det jeg selv kunne tolke mig til. 

My Grönholdts koreografi er både omfavnende og inviterende. Erik Christoffersen har komponeret musik, der matcher koreografien fint. Anne Sofie Vermunds scenografi er fin og fuld af lys, men mangler måske det allersidste for at komme helt i mål. 

Fra man træder ind ad porten hos Anemonen til man går igen, er fokus på de mindste og der er plads til leg og til at udforske. En oplagt mulighed for at give de mindste en introduktion til scenekunst. 

Foto: Anne Sofie Vermund

MYCELIUM er en samproduktion mellem MYKA og Anemonen og er en danseinstallation for babyer mellem 2-24 måneder. Forestillingen spiller på Anemonen frem til d. 3. marts 2024

IDÉ OG KOCEPTUDVIKLING: Anemonen, Anne Sofie Vermund og MYKA/My Grönholdt KOREOGRAF: My Grönholdt SCENOGRAF OG BILLEDKUNSTNER: Anne Sofie Vermund KOMPONIST: Erik Christoffersen KOSTUMEDESIGNER: Stina Resting KONSULENT OG TEKST: Amalie Smith DANSERE: Kristian Refslund & Joel Fritzon STAND-IN DANSER: Julie Rasmussen

Kommentarer